Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåren

Dåren
gick fram
och kysste
trädet

som skrattande
gick därifrån




Fri vers (Fri form) av Gråfot
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-15 16:41



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Rolig text som på något vis "går i cirklar".
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Gråfot