Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skrämmande känsla

Visst är det en skrämmande känsla

när de som står oss närmast så snabbt kan bli främlingar

Visst är det en skrämmande känsla

när oförglömliga minnen faller till glömska

visst är det en skrämmande känsla

när ensamheten blir som en drog

visst är det en skrämmande känsla

när vi tar våra sista andetag
och det enda vi känner

är just den där skrämmande känslan.




Fri vers av brokenpoetry
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-16 01:12



Bookmark and Share


  Trädskugga
Man vet aldrig när medvetandet slår till! :)
2015-07-16

  Hanna Mari Wallin
en text som ´berör på djupet

snyggt framfört
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

brokenpoetry