Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det moderniserade gruvarbetet

Jag släpar mig genom ett orkan;
Kol- och grafitpartiklarna skymmer solskenet,
Svärtan tätnar,
Och mina lungor klarar snart inte mer




Fri vers av neutral
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-17 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neutral