Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av livet; Förändring

Det är skrämmande att se hur livet förändras
Hur ens tankar upptäcker nya perspektiv
Att läsa gamla dikter;
Att läsa om mörkret man glömt fanns,
Att läsa om sorgen man glömt fanns,
Att läsa om orden man glömt fanns.

Tiden rör sig alltid framåt men det skrivna ordet försvinner aldrig

Att minnas är att känna
Att känna är att leva

Det är en del av livet; Förändring. Att alltid röra sig framåt.

Att leva i nuet är en glädje, en välsignelse & en gåva.
Att inte känna mörkret, sorgen eller orden.

Det är lättast att skriva ut mörka känslor. Kampen är att skriva om glädje och kamratskap. Men förändring innebär att röra sig framåt.

Det är fantastiskt att se hur livet förändras




Fri vers av Lla
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-19 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lla