Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att väcka hat

Vad slår väl en nattlig promenad
Med inslag av silver och lite knas
Allt gömmer sig bakom en fasad;
Jag går igenom ännu en fas.
Mitt namn, min logga, min tag
Soptunnan, skåpbilen, elhuset
Det här är mitt scag;
Min väg till det härliga ruset.
Jag förstår att det hatas och raderas
Jag vill att det ska brännas på bål
För de kan ändå aldrig sanera
Känslan av kråm mot stål.




Bunden vers (Rim) av neutral
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-19 05:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neutral