Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Engelska, 12/1-15


Stars and Dreams

A wish in my heart

You in my dreams

My hand in yours

A night filled with stars




Fri vers (Prosapoesi) av missirish
Läst 183 gånger
Publicerad 2015-07-20 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missirish
missirish