Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skatteverket

 

En gång om året brukar skatteverket ringa på min dörr
Inte för kolla om jag kvar lever eller må bra
Utan de jagar skattepengarna

Reklamen, brukar dagligen ringa på min dörr
Inte för att kolla om jag lever eller existerar
Utan för att stor sälja sina produkter för mig

En stor säljare är reklamen
En fattig köpare är jag
I den moderna exklusiva västvärlden

Råd!
Råd!
Vem har råd?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2015-07-20 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP