Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens skafferi

Smicker och vackra ord är ingen garanti
men omtanke i handling är kärlekens skafferi.




Bunden vers (Rim) av Jan Johnsson
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-21 12:05



Bookmark and Share


  louisegirl
Sanningens ord de...
Bra ordat!
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johnsson
Jan Johnsson