Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solidaritet

Att tala om solidaritet är fint
och helt legitimt,
om den inte stör den talandes situation,
då blir det ofta en annan ton.




Bunden vers av Jan Johnsson
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-09 16:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johnsson
Jan Johnsson