Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Ett andetag, ej mer,
ett ögonblick, någonstans.
I tidens ändlöshet,
du också fanns.




Bunden vers (Rim) av Jan Johnsson
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-21 17:30



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Spot ...on.
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johnsson
Jan Johnsson