Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesper Odelberg är en CP-skadad kändis. Jag är en CP-skadad okändis.


Komikerns rullstolsvals

Du kallar dig politiker för du kan politik
men du är mest en kritiker som gör dålig musik
du tror att du kan göra vad du vill och lite till
du irriterar mig så jag får svårt att sitta still

Du kallar dig för komiker och det kanske du är
men visa lite ödmjukhet för andra här och där
för alla ska få tycka, tro och känna som vi gör
och bakom all din humor finns det skämt som ingen hör

Du kallar dig för skådis och du spelar kanske bra
det kvittar väl att kroppen inte funkar som den ska
men det som spelar roll är att du inte tål kritik
om någon har en annan åsikt blir du en gnällspik

Du kallar dig för sångare, det är du inte alls
det låter som att någon hällt ett bolag i din hals
så varför inte hålla dig till saker som du kan?
det är ju inte ditt fel att din sångförmåga svann

Du kallar dig för en skribent och det gör jag också
och får jag inte tycka olikt dig så kan du gå
nej visst- förlåt- det glömde jag, det kan du inte alls
men du och jag, vi spelar inte samma rullstolsvals





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2015-07-22 00:47



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Klockrent
Jag tror som och gör oavsiktligt bytt plats i första styckets andra rad
Kramar
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP