Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåden

Att försöka leva som kamelen genom nålens öga
är svårt och lönar sig föga.
Även om ens strävan är att leva rätt
går det inte ihop på något sätt.
Alltför ofta tappar man tråden,
Man får hoppas på den faderliga nåden.




Bunden vers (Rim) av Jan Johnsson
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-22 10:31



Bookmark and Share


  louisegirl
Gillar mycket
Bra!
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johnsson
Jan Johnsson