Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vallsjö g:a kyrka från 1100-talet. Foto 23 juli 2015


Svävande


Liksom svävande,

det murade altaret

lösgjort från väggen


Inget får vara bundet

när vi flyger mot ljuset




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-24 14:46



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Finstämd i både ord och bild.
2015-08-05

  Bibbi VIP
Så väl fångat.
2015-08-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket djup i din fina tanka...
2015-07-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ljusbringande
hål som mål
behövs så
vi inte sövs
innan vi sövs...
2015-07-25

  Anya VIP
Fint. Tycker särskilt om slutraderna...de flyger fritt.
2015-07-25

  Bo Himmelsbåge
Vackert o talande foto!

Altaret;
liksom en ljusbåge...
en rymdgondol...
lyfter det mot ljusinflödet...
o vi svävar med in i himmelsk
energi...

Mycket ren
andlig
o ljus dikt.


2015-07-25

  anits VIP
Så fint och stämningsfullt skaldat!
Bilden stämmer så väl in i dina fina ord!
2015-07-25

  Chawa VIP
Instämmer med Sentas liknelse som bara är så talande i sammanhanget. Tycker mycket om den rena klangen i både ord och bild!
2015-07-24

    Dan Myrbeck
Fin symbolik, stämmer väl med
bilden.
2015-07-24

    ej medlem längre
Mycket vackert och stämningsfullt!
Fin liknelse att inte vara jordbunden...
Vacker bild också!
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP