Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En variant på "Hotel California" som sista versen ännu ej äro tecknad i denna version.


VANDRARHEM SOM GUD GLÖMDE

....men när " HAN ! " checka in blev de liv å
rörelse,de kom folk å fä från när å fjärran,
men intet fanns att se,det hände intet och
allt va lika stilla som innan...det var bara det
att alla som tidigare checkat in där,kunde
aldrig checka ut.....

Vandrarhemmet är ej längre med i Stf:s kata-
logregister, men  fortfarande  i drift  som  en-
skild firma,och drar folk som är nyfikna......

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-25 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP