Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otroligt men sant...

Igår köpte jag ett par marinblå
snäva cykelbyxor, i storlek 44
innan hade jag väl 50 minst..

Jag har även hittat fyra jeans
i samma storlek. Även tunikor,
t-shirts, klänningar och kjolar
i min nya storlek. Även sko-
storleken har minskat
ett nummer från
40 till 39!

I 40-orna fladdrar ju fötterna på
men det finns ju iläggssulor att
ta till för alla skorna är ju
ganska nya...

Innan operationen som jag gick
igenom i november förra året gick
jag ner 10-15 kilo... Mina kläder hängde
sen som tält på mig och alla byxor kändes
som om jag gick i stora påsar... Jag fick ha
livrem om midjan för att hålla dem uppe...

En vit midjekort jumper hade jag hittat
innan och trätofflor röda med en vit
rem som går över vristen med utstansade
hål i form av hjärtan där den röda färgen
lyser upp så hjärtligt genom hålen.
Och i storlek 39!!!

Och i träskorna blev jag kanske
10 cm längre... Helt plötsligt
en lång person. Ja i mitt tycke!

Idag gick jag till stan i mina slimmade
kroppsnära kläder, cykelbyxorna, midje-
jumpern, så små plagg var det många år
sen jag hade på mig... Midjejumper var
det väl 100 år sen jag hade... De nya trä-
tofflorna var också på och med...

Jag såg bekanta komma emot mig de pratade
glatt på med varandra, de som alltid hejat
på mig först när vi sågs på stan på långt håll
innan jag nått fram till dem, så hade de
vinkat upp med handen glatt, nu såg
de rakt igenom mig, såg mig inte alls...
De kände inte igen mig...

Fortsättning följer...







Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-25 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det viktiga är hur du känner dig! Inväntar fortsättningen ...
2015-07-27

  Lars Hedlin
Hepp bra bra vännen
2015-07-26

  Irene Åberg
Hej*GRATTIS**till*15kg*Lättare*steg*NU******Kära*på Promenaden i
Vadstena*Vackra*STAD***
OTROLIGT du har fått En NY LOOK**
nej det kände Inte Igen Dig!
Nu är du en NY QVINNA*VACKER*
har du ALLTID*varit med ett Glatt
Humör*HJÄRTA*av*GULD**
LYCKA*TILL*KRAM

2015-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Heja på...så ska det gå...glad för din skull...
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt