Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existentiell drift

En sommarkväll i huvudstaden
vandrar jag i ensamhet.
En spretig själ längs esplanaden
som ingenting om livet vet.

Jag söker något slags substans
att fylla mina tomrum med.
Den kanske finns nån annanstans,
och ovissheten gör mig led.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-27 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå