Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vallsjö g:a kyrka från 1100-talet har ingen sockel. Foto 23 juli 2015


Barfota


Barfota står kyrkan

utan sockel

direkt på marken


Så skönt för henne

som har så många bekymmer

att bära


Om jag vore kyrka

skulle jag också vilja slippa

skornas begränsning




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-26 17:12



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ja, vad härligt att alltid kunna vifta på tårna! Härlig sommarbild.
2015-08-05

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2015-08-05

    Dan Myrbeck
Fint bildspråk, kan symbolisera att kyrkan är som människan barfota på livets vandring.
2015-07-28

    ej medlem längre
Så fint skrivet om denna ovanliga kyrka.
2015-07-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Frihet bästa ting
söka världen kring
sa en känd poet
och författare
jag håller med!
Fin text av Dig!
**************
2015-07-27

  Anya VIP
Fin besjälning här. Håller med...barfota är skönt.
2015-07-27

  anits VIP
Så fint skaldat om denna vackra kyrka
som finns på bilden!
2015-07-27

  Bo Himmelsbåge
Skönt med en marknära kyrka, som har direktkontakt med Jorden...
Har man sedan många bekymmer,
så är det också fint med lite skolös himmelsk frihet...!

Mycket fint skaldat!
2015-07-26

  Chawa VIP
Inte bara glädje och kärlek ekar från de gamla kyrkorna. Fint fångat frihetens betydelse!
2015-07-26

    ej medlem längre
Ovanligt, finns ingen grund alls?
Fint diktat, ja det kanske är frihet som grund!
2015-07-26

  aol
Gillas så fyndigt
2015-07-26

    ej medlem längre
Denna var bra.
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP