Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Hoppar du, hoppar jag

\"Hoppar du, hoppar jag.\"
Det var så vi sa.
Vi kastade oss ut tillsammans i den här striden,
slogs tillsammans,
i den här kampen som kallades livet.
Vi stod sida vid sida,
tog emot skiten från dom som ville trycka ner.
Tillsammans.
Men du slet dig ur,
du vann över dom.
Men jag vann aldrig.
Jag är kvar i mörker,
men du klarade dig till andra sidan.
Sida vid sida,
vad hände med det?

\"Hoppar du, hoppar jag\"
Vi hoppade tillsammans.
Men det var bara du som klarade fallet.





Fri vers av Zombie
Läst 601 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-19 17:33



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Svarta rader om mörka tider.
Du får fram det väldigt bra och jag tackar för det!
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Zombie
Zombie