Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska gråta, jag ska skrika.

Jag ska skrika,
jag ska skrika så högt jag kan.

Jag ska skrika,
jag ska skrika så långt det går.

Jag ska skrika tills jag inte hör.
Jag ska skrika tills jag dör.

Jag ska skrika tills min röst går sönder.
Jag ska skrika genom hela september.

Jag ska skrika,
jag ska skrika tills du hör.

Jag ska skrika,
jag ska skrika tills du dör.

Jag ska skrika tills du blockerar min mun med din hand.
Jag ska skrika så det hörs i hela mitt fosterland.

Och sen, sen ska jag gråta.
Jag ska gråta så mycket jag kan.

Jag ska gråta,
jag ska gråta så länge jag kan.

Jag ska gråta tills det inte finns några tårar kvar.
Jag ska gråta för allt jag har.

Jag ska gråta tills mina ögon sprängs.
Jag ska gråta varje gång jag går till sängs.

Jag ska gråta tills jag inte kan snyfta mer.
Jag ska gråta i många månader.

Jag ska gråta i mer än en evighet.
Jag ska dränka hela området.

Jag ska gråta mig trasig,
jag ska gråta mig hel.

Jag ska gråta tills du frågar vad som är fel.




Fri vers av Zombie
Läst 716 gånger
Publicerad 2006-09-30 01:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sjukt bra.
2010-10-22

  *Camilla*
AH UNDERBAR! din skrivförmåga, underbar
JAG FÖRTSÅR INTE VART DU FÅR ALLT IFRÅN GUMMAN!
fint!! underbart slut!
2006-12-16

  Raven X
jag skriver samma sak som joss så jag uprepar inget
2006-10-28

    stellaa
Fantastisk dikt, jag älskar den.
2006-09-30

  Spirit
Tycker dessa rader säger allt..
"Jag ska gråta mig trasig,
jag ska gråta mig hel."
Jätte fint!
2006-09-30

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Guldtext trots "upprepningarna" eller kanske just därför ?!
Iallafall så väcks många tankar & känslor i mig då jag läser !
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Zombie
Zombie