Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta önskar jag inte dig

Så här sitter jag (utan polstjärna)
Ingenstans att ta vägen
Säg mig, vilket hinder kan hålla tillbaka min förtvivlan?

Före dig fanns ingenting
Och detta ingenting fyller åter mina dagar
Du tog allt ifrån mig, allt jag hade och allt jag skulle ha
Du var min och jag var din

Nu är du min undergång
Katastrofen är ett faktum
Vem skall jag ta farväl av?

Trots att morgondagen kommer med allt
Så ger det mig ingenting
Och medan solen skiner
Står jag i evig skugga




Fri vers av Christian VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-27 00:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört bra Christian!
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Christian
Christian VIP