Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXISTENTIELL HYPNOS

En är alla,alla är en,allt är gemensamt
och en verkan av existensernas orsaks-
sammanhang, ingenting  är  oskyldigt,
allt bär skuld,allt liv,all död innefattar
den  universiella  lagen om existentiell
medverkan,där domen är evig.

                                   *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-27 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP