Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag & Du

Jag är den unga och vackra våren
Du är den första glädjetåren

Jag är sommarens varma strålar
Du är glädjen som alla skålar

Jag är höstlövens tomma skratt
Du är tiden som kom ifatt

Jag är vinterns vackra behag
Du är årets sista andetag

Jag är året som tagit slut
Du är tiden som runnit ut

Jag är dagen som alltid gryr
Du är natten som alla avskyr

Tillsammans är vi tiden
Tillsammans är vi livet




Övriga genrer av SpitfireZ
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-27 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ