Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Captain Boot

I am Captain Boot
I drink, I laugh and shoot
It's a pirate life for me
Sailing across the sea
Looking for my next loot




Bunden vers (Limerick) av SpitfireZ
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-01-31 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ