Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanity gone

There goes my sanity
No more clarity
Lost my reality
Cursed by vanity
Looking for divinity
The holy nobility
Lord of eternity
Mistress of infinity
Save my mortality
From insanity




Bunden vers av SpitfireZ
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-23 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ