Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns timma

Sakta faller snöflingan ner
Marken skiftar färg till vitt
Mörkret härskar över dagarna
Året börjar lida mot sitt slut
Vinterns timma är nu slagen




Övriga genrer av SpitfireZ
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-27 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ