Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogstomten

– Ack, suck och ve.
Sa tomten som satt på sne.
– Det är mörkt, det är trist och dagen är för lång.
Så han ställde sig upp och sjöng en liten sång.
– Bort bort, lämna min skog ifred.
– Bort bort, annars ska du få smaka på nånting surt.
– Bort bort, vänd tillbaka till dit du kom ifrån.
Solen tittade fram, tomten vann.
Den mörka skogen blev än en gång vacker och grann.
Han satte sig ner så matt.
Han somnade sött med ett leende så glatt.




Övriga genrer av SpitfireZ
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-27 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ