Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blöder/I bleed

Jag blöder inte för hämnd, jag blöder inte för krig.
Jag blöder inte för mig, jag blöder inte för dig.
Jag blöder för fred, jag blöder för dem som är värda att blöda för.
Jag blöder för dom som förtjänar mitt blod.
---------------
I bleed not for vengeance, I bleed not for war.
I bleed not for me, I bleed not for you.
I bleed for peace, I bleed for those who are worth bleeding for.
I bleed for those who deserves my blood.




Övriga genrer av SpitfireZ
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-27 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ