Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3,141592653589793...


Arkimedes konstant (pi)

Pi symboliserar en cirkels fullkomlighet
Tre komma fjorton är talet, som alla vet
Arkimedes undersökte noga dess hemlighet
Ett oändligt antal decimalers irrationalitet




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 498 gånger
Publicerad 2015-07-28 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå