Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdet av ord.


Man föder känslor - som ökar och minskar.
Man föder klåpare, åkare, dråpare och prinsar.
Man bygger bäckar, gigantiska fält, små stigar och uddar.
Fantasi - rullar dig runt bland mjuka kuddar.




Fri vers av Förtär Lagerkvist
Läst 155 gånger
Publicerad 2015-07-27 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förtär Lagerkvist
Förtär Lagerkvist