Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden. Förenar oss alla oavsett religion, sexuell läggning eller status i samhället.


Tiden

Tidens hårda hand
Tager
Utan några gränser, i varje land

Tidens fruktan, bär vi alla
Rädsla
Att vi till slut skola falla

85 eller 13. År är endast kosmetik
Siffror
Tidens ofrånkomliga slut är enkel matematik




Fri vers av Kräftan
Läst 185 gånger
Publicerad 2015-07-29 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kräftan

Senast publicerade
Tiden
Sex år
Mitt i livet
* Se alla