Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Packar för nytt flykt

 

Jag packade färdigt!

Min sorg
Min dröm
Min kärlek

I en gammalt ask och stack i väg på flykt

Jag hade brunnit färdigt
Jag hade blivit våldtagen färdigt
Jag hade just kommit över men absolut inte över ensamheten

Världen , religionen var aldrig mänskligt och gudomligt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2015-07-30 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP