Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nymfoman : kvinnligt manisk sexualdrift Satyriasis : Manligt manisk sexualdrift.


DEN MAGISKA SIFFRAN OCH ORDET"SEX" (6)

Hon  studerade  psykologi  och psykiatri  så
länge att hon själv  blev  intagen akut till en
psykiatrisk klinik, det enda hon kunde säga
och tala om var "sex" hon hadde  fått sex på
hjärnan efter alla studier i psykiatri där den
allestädes närvarande sexgurun " Freud  all-
tid härskade  med  sina  sexualteoretiska  in
och utfall, det  är aldrig  hälsosamt  med  för
mycket av  det  goda och det  onda, men  det
är inte lätt förklara  för  en patient som dess-
utom befinns vara "nymfoman"
                                    *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-31 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP