Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tredje dejten


på tredje dejten

kom du i pingvinfracken

jag kom i helvitt

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-04-19 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jamän.....Grattis!! ...och bra haiku på detta oxå!!
2006-04-20

  Nettan
OJ, det gick snabbt om jag förstår dig rätt;)
Snygg och rutinerad haiku!
2006-04-19

  Daniel_78 VIP
giftemål redan =)
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP