Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMER APORNA TILL PARADISET ELLER HELVETET ?

Att belöna ont med gott  var vad de försökte
lura i mänskligheten, vilket åtskilliga trodde
på i sin enfaldiga tro,tills de gick under.

Det utvalda folket närde en uppfattning i sin
hybris av att vara  överlägsna övriga folkslag,
och fick sona för detta, men  ingen  som dött
hamnar i paradiset eller helvetet, det  där är
endast hot och belöning som aldrig  kommer
bli realitet, och de som marknadsfört det ryk-
tet är väl medvetna om lögnerna.
                                         *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-31 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP