Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro ej

För vem vill vi bevisa vår existens
För vem vill vi visa vår styrka
För vem vill vi tro att vi är hjältar

Roten i själen söker sin frid
Frid som finnes i styrka?
Frid som bevisas i sårbarhetens gömma?

Tro ej
Tro ej
Tro ej hjältar föds ur kraften i glömskans inre tårar




Fri vers (Fri form) av Själensro
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-01 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själensro
Själensro