Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR EN TEXT BLIR AVPUBLICERAD

När  en  text  blir  avpublicerad av redaktionen,
och  författaren   anmodat  dem  om  en  saklig
motivering, och denna uteblir, beror  detta  oft-
ast på att de saknar argument och därmed  bör
avpubliceringen  betraktas  som  ett  misstag, i
vad gäller författares egna avpubliceringar kan
de av privata skäl  gälla  för att författaren inte
blev nöjd med texten och/eller  att den skrivits
under  alkoholpåverkan   och  författaren   inte
begrep vad som skrivits dagen innan  när  nykt-
erheten dagen efter inträtt.
                                            -




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-01 23:27



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Här finnes ingen ångervecka,det som präntat är,är.
2015-08-02

    Lena Söderkvist VIP
Ångerveckan ligger inte långt borta.
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP