Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag vill jag dela med mig av en dikt jag skrev någon gång i tonåren. Rena ord från hjärtat och min själ.


Tyst förfall

Vad vet jag, vad vet du
Ungdomens spår sopas undan
Glöm mig, jag finns inte
Vi finns inte!
Vad sa du?
Förlåt, jag sov
Glöm oss
Våra röster faller likt stjärnans tysta fall




Fri vers (Fri form) av Själensro
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-02 11:49



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
tycker om!

särskilt fastnade jag för dessa rader

"Våra röster faller likt stjärnans tysta fall "
2015-10-13

  Den lilla tänkande
Gillar mycket!
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Själensro
Själensro