Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKIT I NATUREN

Pengar är onaturliga och hela den civiliserade världen,
så utgår  man  ifrån  att  naturen är sann, faller det sig
naturligt  att  civilisationen är falsk och  en  civiliserad
människa  onaturlig, enda gången hon beter  sig natur-
ligt, är  när  hon  saknar  mynt  till  offentliga toaletten,
och i sin akuta nöd  nödgas  skita i närmsta  buske och
torka sig med löv,så låt oss därmed värna om naturens
kretslopp och skita i naturen.
                                                 *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-02 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP