Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje liten person borde få bli älskad!


Glädjen över att vara älskad

Jag känner mig så glad över att vara älskad.
Det finns så mycket kärlek i världen.
Mitt barn är min livs stora kärlek,
den går inte att beskriva.
Att ha en vän att hålla i handen är en gåva.
Tack för livet!




Fri vers av Karlstadtös
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-02 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karlstadtös