Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas att du får diabetes

Du vill ha mjölk och socker
i ditt kaffe och ditt te
jag ger upp om världen
lämna mig ifred
jag behöver bearbeta chocken

Du saltar din mat
och jag tycker att du är äcklig
aldrig nöjd, alltid desperat
när noll är mer än tillräckligt

Så lever du lyckligt men fel
och allt är godtyckligt för min del
för i slutet är det jag som skäms
som nöjde mig med abstinens
inget gott kommer till den som gör som man bör
Jag hoppas att du får diabetes och dör




Bunden vers (Rim) av Tepi
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-03 00:03



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
Klockrent!

fast jag skäms inte
för att jag lever rätt

2015-08-04

    Tepi
Larz, jag förväntar mig utrymme för annat än bokstavliga tolkningar på ett forum för poesi. Men nej, jag har själv testat att ha socker i teet en gång även om det inte var min cup of tea ha. ha.
Skämt åsido, jag ber om ursäkt om du kände att jag var orättvis mot dina kostvanor. Jag står upp för allas rätt att dricka sitt te eller kaffe precis som de vill så länge de inte skadar någon annan! Drick ansvarsfullt och ha det bra! :- )
2015-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Så en människa som har annorlunda kostvanor än du förtjänar att dö?
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Tepi