Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utkast


SÄTT DEN DEMOKRATISKA YTTRANDEFRIHETEN PÅ ELDPROV

Enda chansen att göra sig uppriktigt  uppmärk-
sammad som författare i dessa tider  är helt en-
kelt att skriva om allt  som är förbjudet, krossa
lögner  och  kritisera  civilisationens  heligaste,
gör det ! sätt den demokratiska  yttrandefrihet-
en på eldprov,ta fram den intellektuelle vilden
i dig,och ge dom mer än va dom tål,skit mänsk-
ligheten  i  ansiktet,  visa   dom  vem   som  har
ordet,  skriv  under  pseudonym  av  integritets-
mässiga skäl  och även  som  skyddsmantel, för  
repressalier av olika karaktär  får du nog räkna  
med, och är det  ingen  som  vågar  trycka  dina
texter så ge ut själv  på  anonymt förlag. Tänker  
att  om  en människa  skulle  nedteckna allt hon
tänker och känner  samt  publicera detta, skulle 
det  med  all  säkerhet  bli ett djävla liv.
                                        *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-03 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP