Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARLEKAR OCH SOLITÄR HARMONI

Den kloke vise lever hellre i en solitär  harmoni
med sig själv, än i ett tortyrliknande  parförhåll-
ande.

Oftast beror ett dåligt förhållande på att en eller
båda parter ljög under parningsintervjuerna.

Om man är så rädd, för att umgås  med sig själv
att man väljer första bästa, blir förhållandet där-
efter.

Ett dåligt  självförtroende  med  en felaktig själv-
bild  kan  också  leda  till att en  part  inte  väljer
själv,utan blir vald.

Att välja  partner  efter  huvudet, hjärtat, magen
eller  könets  villkorade  lagar, det  är frågan  om
vad som är starkast hos var och en.
                                          *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-04 00:12



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Bra skriftat. Att vara i ett partnerförhållande är lika komplext som att göra en marknadsplan för ett företag.
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP