Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återpublicering med anledning att jag har köpt en sparkstötting på auktion.


Vintern kommer med sin stärkta manschett i våra land.



Visual art in Words?!


 

”Vintern” kommer med sin stärkta manschett i våra land

En sträng sol, kastar stråle av en tornado i kylig eldklot!

Havet är min vän, jag går på kriterade gator fram till kajen

Stranden ser ut som en Skrovlig attrapp!

Jag ylar som en varg, skriket hörs

Bort om sju hav och länder,

ekon återvänder:

En konflikt av globala dubbel indexerade adresser upptäckts!

Stormen förutspår en katastrof av den hård vågat tro över gränser,

Tiden står stila av rädsla.

 En Maja allamaka orakel kommer inte mer att skrivas.

 Storm från någonstans vill börja från början dygnet runt i stor njutning.

 Vild vilse igenom världen kärleken har tappat sig bort ,

Någonstans vid land eller hav?

En stjärnas öga virvlar i havet

Dem som kan hjälpa söka en efter bortsprungna vilsna kärlek

Kommer att skonas av stormen.

 Tro inte på, det är bara en reflex ”Vinden” med fasoner av en stor stjärna censorer som inte vill dö.

 Avtar ord lexikon

Ett spöke en vandrade spöke

 Med lärobok i hand som skall förblinda dig överlåta ditt land

Värva dina fina ljusa barn med ideologier

En Judas Munspel,

 Indoktrineras mellan 14-19

En stjärna från spökeri land

Kommer att belysa och ljusa ovanför dig redan din trygga famn.

En enda land en enda mark till sig i koral omfamnat, är det som hon vill

Därifrån fram porten till Gud och blå himmel valv öppnas bara därifrån ifrån dem…

För dig för alltid bakdörren till dit eget hus och land.

Ett hus vid namn ett land till namn men du ständigt på flykt. ”N ”säja nej!

Till ett Öde skaffade av En själafrände stjärna på vilsna vägar, vinter.  

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-27 12:31



Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-04 05:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP