Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalg.

När ensamhet är allt du klarar av
När ensamhet är det du inte kan hantera

Tystnaden som skriker och får muren att härdas för att inte rasa

Skuggan som rymmer för den är rädd för mörkret.




Övriga genrer av Suddad
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-04 18:16



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Detta flöde berörde mer och starkare än många ordflöden jag läst på rätt länge ...

2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad