Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPARBETING I

Kommunernas  sparbetingar  ineffekterar  på
bildningen av landets bibliotekarier,då de inte
har råd anställa utbildade sådana utan anställ-
er vad som helst.
                                         *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-05 13:21



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ett ord i rättan tid!
Det är häpnadsväckande
att politiker kan tycka att
man sparar på utbildning
av medborgarna. Vad sparar
man till? Dumhet?
"Ju mindre de vet, desto
medgörligare blir de".
Bra rutet!
2015-08-05

  doralilja
Jag har undrat varför det är som det är på mitt bibliotek...
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP