Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onna no shiro

Vem
är du
som gömt nässlor
i min hud
som glömt känslor
i din skrud
som skönt gränslar
dina skuldrors
vita slätter
mjuka åsar
dalar, krön
som ängder av snö
täcke av dun
slöja av dis
mantel av månsken
tjärnöga
kopparlock
dimhy




Fri vers av Salix
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-06 00:56



Bookmark and Share


    jesse james
Oj,så vackert/jj
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Salix
Salix