Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes tvillings jag

Flyktigt, en drottnings gunst
utanför hennes avdelning
hon smekte min kind
med en tvillings hand
hennes leende brände min andedräkt
men jag glömde henne dagen därpå

min andedräkt brände
hennes leende smekte min kind
utanför en drottnings avdelning

hon glömde mig
hennes tvillings jag.




Fri vers av Salix
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-16 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salix
Salix