Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Monika, din stad. Foto Helsingfors 2 augusti 2015


Förälskad


Jag är förälskad

i Helsingfors som nu är

min nya passion


Inget är för sent, och jag

tar daggfriska andetag




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-06 10:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin tanka med mycket känsla...
2015-08-12

  Bo Himmelsbåge
Massor av spännande i hänglås att öppna i våra härliga huvudstäder: Helsingfors o Stockholm!

Delar Din förälskelse o passion till Helsingfors!
Daggfriska andetag över ljusets stad!
2015-08-09

  anits VIP
Så fint och positivt skaldat om din upptäckt av Helsingfors!
2015-08-07

  Chawa VIP
Fotot - en symbol för kärlekens band.

"Inget är för sent, och jag

tar daggfriska andetag..."

Vänskaplig, varm och hoppfull stor liten text!


2015-08-07

  Monika A Mirsch VIP
Flickan från Helsingfors på väg till grannens, jag älskar din stad, Stockholm - varma hälsningar från stad till stad över Bottenviken - vänskapen sköljer över våra stränder och värmen sprider sig. Tack Eva!
2015-08-06

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2015-08-06

    Dan Myrbeck
Härligt positiv!
2015-08-06

  Lars Hedlin
Så härligt! Min Moders födelse stad! :) kram
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP