Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betraktelse av öden

Det sitter en man på Ströget
allt han har är sitt hjärta och själ
Som han vill bli av med

det ringde en vän som sa
Min själ och hjärta brinner likt jordens innanmäte
med alkohol kyler jag hettan

en bekant visade sin svindyra bil
och sa
denna kan jag dö i

en granne kryper på golvet
Hög på tabletter
för att döda smärtan i ryggen

jag ligger naken i sängen
med spår av din hetta
samtidigt med andras smärta

En dag idag ,imorgon, i framtid




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2015-08-07 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP