Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är borta men...

du är borta men ännu
vittnen säger jag är kär
du är borta men ännu
hela mig är drunknade i en dröm

du är borta men ännu
jag är Romeo för denna saga
du är borta men ännu
mitt hjärta är fast för en Juliet

du är borta men ännu
minnena av dina löfte är kvar
du är borta men så som
jag hade lovat, mitt hjärta följer dig




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-07 01:50



Bookmark and Share


  Trädskugga
Vackert om kärlek, med andlig dimension, mycket bra flyt i texten, (lysande) :)
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS